fbpx

BANER Perfect SPA Awards 2021 Glosuj Hotel SPA

Zdrowe, delikatne i wyśmienite w smaku potrawy sous vide można przygotować samodzielnie w domu. Niezbędny jest do tego cyrkulator oraz... dobre chęci. Swoje przepisy zdradza nam Szef Kuchni w restauracji Villa Calvados w Bydgoszczy, Grzegorz Parczewski.
Co to jest sous vide? Najlepsze składniki zamknięte próżniowo w foliowych woreczkach i gotowane w dość niskich temperaturach, w specjalnych cylkulatorach sous vide. Nie brzmi to może zbyt apetycznie, ale za to smakuje jak poezja!
reklama

Społeczność

reklama
reklama

Perfect SPA Awards

Partnerzy Konkursu

logo

Redakcja
tel.: +48 886 606 054
redakcja@SPAeden.pl

Redaktor Naczelna:
Katarzyna Sołtyk
k.soltyk@semana.pl

Społeczność

© 2021 Spaeden All Rights Reserved.Design & Development by Conor