Kompleks hotelowy Manor House SPA – Pałac Odrowążów od 5 lat znany jest ze specjalnej oferty dla wegan. Usługi najwyższej jakości zgodne ze stylem życia wegan i wegetarian potwierdzone są znakiem V przyznawanym przez Fundację Viva.
W Manor House SPA od blisko 5 lat temu wprowadzono specjalną kartę wegańską, która niezmiennie cieszy się dużą popularnością wśród gości – nie tylko wegan. Wielu z nich wraca do kompleksu w mazowieckich Chlewiskach właśnie ze względu na wyśmienite dania wegańskie, które zaskakują niespotykanymi połączeniami smakowymi.
Goście hotelowej restauracji mogą delektować się m.in.: roladkami z bakłażana, placuszkami z cukinii i marchwi, kremem z zielonego groszku z nutą wasabi, duszonymi warzywami korzeniowymi z czosnkiem i sezamem czy też znakomitymi deserami – jabłkiem pieczonym z żurawiną, podawanym z syropem z agawy oraz naleśnikami z czekoladowym kremem z daktyli i bananem.
Ale Manor House SPA to hotel przyjazny weganom nie tylko ze względu na kuchnię, ale też oferowane przez Gabinety Bioodnowy zabiegi pielęgnacyjne opracowane z myślą o potrzebach wegan i wegetarian. Specjalne Menu SPA dla Wegan zawiera relaksujące kąpiele, naturalne okłady, aromatyczne masaże, a także zabiegi na ciało pełne witalnej energii poprawiające urodę, samopoczucie i zdrowie. Ponadto w pokojach hotelowych znajdują się naturalne wegańskie kosmetyki wspomagające codzienną pielęgnację ciała.
W hotelu Manor House SPA stworzono także zdrową „Dietę Życia”, która jest oparta na kilku stylach odżywiania, w tym na diecie mnichów tybetańskich z szerokim wyborem potraw białkowych, węglowodanowych i neutralnych (dieta niełączenia). Karta wg autorskiej „Diety Życia” została przygotowana z podziałem na przekąski, zupy, dania główne, desery i sałaty. Kulinarne propozycje Manor House SPA są nie tylko zdrowe, ale też zachwycają pomysłowością, prostotą i wyśmienitym smakiem, zadowalając nawet najbardziej wymagające podniebienia.Co ważne, w Manor House SPA wszystkie dania są przygotowywane z wykorzystaniem zdrowych, ekologicznych produktów i krystalicznie czystej wody ożywionej metodami Grandera i dr. Keshego.W restauracji serwuje się tę wodę do picia, na jej bazie powstają również ciepłe napoje. Warto wspomnieć też o naturalnych sokach z warzyw i owoców pochodzących z lokalnego gospodarstwa sadowniczego oraz leczniczych naparach z ziół dostępnych w ziołowym kąciku.
CZYTAJ RÓWNIEŻ...
ZIMA W NAJALEPSZYCH HOTELACH SPA