facebook

Kuchenne trendy

Kuchnia molekularna wzbudza skrajne emocje. Jedni ją kochają, inni jej nie znoszą. Kusi nowymi smakami, ale odstrasza cenami. Wydaje się trudno dostępna, ale dziś już każdy może jej spróbować. Czy warto? Sprawdź osobiście! Rozkładamy dla was kuchnię molekularną na czynniki pierwsze!
Choć zasady zdrowego odżywiania w ogólnym zarysie pozostają niezmienne, co roku na scenie dietetycznej pojawiają się nowości. Nie polecam bezmyślnego podążania za modami, ale warto być na bieżąco i bacznie przyglądać się trendom kulinarnym i dietetycznym, choćby po to, żeby wychwycić z nich to co najlepsze dla naszego organizmu.
Pojęcie „sztuka kulinarna” nabiera dziś nowego znaczenia. Potrawy mają nie tylko zaspokoić głód, ale dostarczyć również przeżyć artystycznych. Przybywa mistrzów kuchni, którzy postanowili spojrzeć na jedzenie od innej strony i nadać mu dodatkowe funkcje.
Niepryskane jabłka prosto z sadu, jajka od szczęśliwej kury i ekologiczny twaróg. Takie zakupy to nie tylko moda i fanaberia. To też przejaw troski o środowisko i… własny żołądek!

polecane hotele spa poziome wszystkie SPA EDEN

 Hiszpania ban 300x600 03n3

polecane hotele MORZE

polecane hotele JEZIORA

polecane hotele CENTRUM

polecane hotele GORACH

Nasze magazyny i albumy

polecane KLINIKI DAY SPA

Zapisz się do newslettera

Perfect SPA Awards 2018

baner Perfect SPA Awards 2018

banery Perfect SPA Hiszpania 

banery Perfect SPA Czechy

LNE jesien 2018 300x300

Pobierz E-Book

 okl e book SPA Rodzinne

okladka e book UZDROWISKAe-book Restauracje okladka Semana SPAeden pl

 

01

Cytat tygodnia

SPAeden pl