facebook

Dobra książka

Jamie Oliver – autor największych kulinarnych bestsellerów – powraca we wspaniałym stylu.
Zapierająca dech w piersiach powieść Agi Lesiewicz, polskiej autorki od 30. lat mieszkającej w Londynie.
Autorka Natalie Anderson pracowała w agencji pomagającej uchodźcom i swą opowieść o szukającej zemsty na ulicach fikcyjnego miasta Sangui w Kenii Tinie oparła na autentycznej wiedzy i spostrzeżeniach.
RZECZOZMĘCZENIE Mamy więcej rzeczy, niż potrzebujemy. Szafy po brzegi wypełnione ubraniami, których nie nosimy, mnóstwo sprzętu, którego nie używamy.
„Superfood na co dzień” to nowa książka Jamiego Olivera. To także najnowszy trend żywieniowo-kulinarny.
W maju ukazała się wyjątkowa książka kulinarna „„„Kipi kasza”””. Jej autorzy, Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, prowadzą blog gotujzpasja.pl. Specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali 105 pomysłowych przepisów z kaszą w roli głównej.
Jak przetrwać najsroższe życiowe burze, które zdarzają się przecież każdemu? Znana i ceniona pisarka, Sheila Walsh odpowiada: zmień chaos swoich uczuć na prawdę o sobie.
O jodze i ajurwedzie powstały niezliczone tomy. „Ta książka, napisana przez jogina i fizjoterapeutę, zabiera nas w podróż pozwalającą poznać nie tylko starożytne filozofie, ale przede wszystkim samych siebie.
„Kuchnia Fit 2. Wspólne gotowanie”” to zbiór oryginalnych propozycji dań autorstwa nie tylko Konrada Gacy, ale także czytelników, znanych polskich blogerów i szefa kuchni hotelu Gaca SPA, Emila Sojko.
Książka pod tym tytułem to wybór 50 sycących codziennych dań Kerryann Dunlop z Food Tube’'a Jamiego Olivera. Wszystkie potrawy są pyszne i bardzo proste do przygotowania.
Chorwacja to jeden z najpopularniejszych kierunków wakacyjnych podróży. Istria, Dalmacja, Zagrzeb... – każdy region Chorwacji ma swoje smaki i smaczki, a także piękne krajobrazy i zabytki. Znajdziesz je w tej książce.
W swojej nowej książce popularna dziennikarka udowadnia, że nawet niezwykle zabiegane kobiety, jakimi są młode mamy, mogą jeść pysznie i zdrowo. Podaje przepisy na dania, których prostota może miło zaskoczyć.
Oparta na najnowszych badaniach naukowych książka w przystępny i fascynujący sposób wprowadza w świat genetyki na co dzień.
Co jeść na śniadanie, aby zachęcić organizm do działania, a co na kolację, aby nic nie poszło w boczki? Jak jeść zdrowo i świadomie, ale równocześnie smacznie i bez zbędnych wyrzeczeń?
Masz poczucie, że żyjesz w ciągłym stresie, pośpiechu, a niekiedy nawet frustracji? Chcesz odzyskać kontrolę nad swoimi emocjami, znowu zacząć cieszyć się życiem? Książka „Wrzuć na luz. Relaksacja w 7 krokach” jest dla ciebie.
Czy można po zastosowaniu się do trzech prostych wskazówek cieszyć się promienną i naturalnie piękną cerą? Doktor Harold Lancer odpowiada na to pytanie twierdząco. 
Jak znaleźć spokój w pędzącym świecie?
Dzięki doktorowi Fuhrmanowi i zdrowym wyborom żywieniowym pokonasz swoje zachcianki i uzależnienia pokarmowe, a twój organizm po prostu rozkwitnie. Uważaj jednak na skutki uboczne...
Każdego dnia tysiące kobiet rozpoczyna nowy rozdział w życiu i podejmuje decyzję o odchudzaniu. Być może do nich należysz? Zanim zdecydujesz się na jedną z popularnych diet Atkinsa, Dukana, South Beach czy Paleo, przeczytaj „Niskowęglanowe oszustwo”.
„Dieta 50 na 50” to książka o odchudzaniu napisana przez dietetyczkę, która swoje porady przetestowała najpierw na sobie – schudła 20 kg i utrzymała ten efekt. Dr Krista Varady ma tytuł profesora nadzwyczajnego z zakresu nauk o żywieniu i pracuje w University of Illinois, w Chicago.

polecane hotele spa poziome

polecane kliniki i DaySPA2

Pobierz E-Book

 

okladka e book UZDROWISKAe-book Restauracje okladka Semana SPAeden pl

 

Zapisz się do newslettera

banery Beauty Forum 300x300

EKSPA-300x300

Perfect SPA Awards 2017

Perfect SPA 2017 900x600px

 

NOVA-GROUP-EDEN-BANNER-2017-2

01

Cytat tygodnia

SPAeden pl